Welkom op de webwinkel van koffiebranderij Brew2Cup.

Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze horeca gesloten (in ieder geval t/m 28 april) te houden, maar onze webwinkel is gewoon open en daar kunnen jullie koffie blijven bestellen! Tevens is het momenteel boven de 25 euro GRATIS verzendkosten (binnen Nederland). Wil je de koffie gemalen ontvangen geef dan bij het bestellen in de opmerkingen aan waar je de koffie in gaat gebruiken en voor hoeveel kopjes, zodat wij weten welke maling we kunnen aanhouden voor je.

Iedereen die van 30 maart t/m 5 april koffiebonen besteld krijgt een bon voor 2 gratis koppen koffie in onze espressobar zodra we weer open zijn!

A.s zaterdag 4 april kun je tussen 12 en 14 uur ook koffiebonen, thee, koffietools en filters kopen in onze fysieke winkel aan de Kortestraat in Arnhem. (Alleen pinnen!)

Kenia Ndaroini Filterkoffie 250 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 10,95 10.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Beoordeling: 0
Leverancier: -
Artikelcode: 145D-279C8

Beschrijving

Land: Kenia            Regio: Nyeri

Hoogte: 1800m      Soort: AB+ SL28 & SL34

Proces: gewassen

Smaak: Zwarte bessen, limonade met een bloemige en zachte afdronk.

Herkomst: In Swahili betekent Ndaroini, een plek waar mensen kunnen overnachten. In 2018 begon Menno Simons, na een aantal bezoeken, te onderzoeken waarom de koffie kwaliteit en het volume ervan elk jaar minder werd. Hij kwam tijdens zijn zoektocht de smallholders van Ndaroini tegen die hun ongenoegen over het huidige systeem duidelijk maakte. Samen met Ndaroini Coffee Ltd en Trabocca is hij begonnen om de hardst werkende mensen in de industrie te belonen, de smallholders. In plaats van hen 55 tot 82 Kenyan shilling per kilo koffiebessen te betalen, betalen ze hen 100 per kg koffiebessen en een extra 21 shilling aan de fabriek t.b.v. kwaliteitsverbeteringen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein