Welkom op de webwinkel van koffiebranderij Brew2Cup.

Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze horeca gesloten (in ieder geval t/m 28 april) te houden, maar onze webwinkel is gewoon open en daar kunnen jullie koffie blijven bestellen! Tevens is het momenteel boven de 25 euro GRATIS verzendkosten (binnen Nederland). Wil je de koffie gemalen ontvangen geef dan bij het bestellen in de opmerkingen aan waar je de koffie in gaat gebruiken en voor hoeveel kopjes, zodat wij weten welke maling we kunnen aanhouden voor je.

Iedereen die van 30 maart t/m 5 april koffiebonen besteld krijgt een bon voor 2 gratis koppen koffie in onze espressobar zodra we weer open zijn!

A.s zaterdag 4 april kun je tussen 12 en 14 uur ook koffiebonen, thee, koffietools en filters kopen in onze fysieke winkel aan de Kortestraat in Arnhem. (Alleen pinnen!)

El Salvador El Coro omniroast 500 gram

el salvador el coro 500.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 17,95 17.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Beoordeling: 0
Leverancier: -
Artikelcode: B1B3-670F2

Beschrijving

Land: El Salvador    Regio: Morazan

Hoogte: 1100-1665m.  Soort: Pacamara

Proces: Honey

Smaak: Perzik, lychee met een hint van jasmijn en een zachte afdronk van bruine suiker.

Origine: De coöperatie San Carlos is opgericht in 1980. Dit is mede mogelijk gemaakt door de hervormingen die werden geïmplementeerd door de overheid van El Salvador. Deze heeft na de oorlog het land opnieuw verdeeld onder kleine boeren. De koffieplantage van 672 hectare varieert van hoogte tussen de 1100 en 1665 meter op de Cacahuatique berg. De koffieplantage heeft 126 actieve leden waarvan alle, inclusief hun families, leven op de plantage welke is onderverdeelt in 25 aparte lots.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein