Welkom op de webwinkel van koffiebranderij Brew2Cup.

Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze horeca gesloten (in ieder geval t/m 28 april) te houden, maar onze webwinkel is gewoon open en daar kunnen jullie koffie blijven bestellen! Tevens is het momenteel boven de 25 euro GRATIS verzendkosten (binnen Nederland). Wil je de koffie gemalen ontvangen geef dan bij het bestellen in de opmerkingen aan waar je de koffie in gaat gebruiken en voor hoeveel kopjes, zodat wij weten welke maling we kunnen aanhouden voor je.

Iedereen die van 30 maart t/m 5 april koffiebonen besteld krijgt een bon voor 2 gratis koppen koffie in onze espressobar zodra we weer open zijn!

A.s zaterdag 4 april kun je tussen 12 en 14 uur ook koffiebonen, thee, koffietools en filters kopen in onze fysieke winkel aan de Kortestraat in Arnhem. (Alleen pinnen!)

Colombia San Rafael Espresso 500 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 13,95 13.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Beoordeling: 3.5
Leverancier: -
Artikelcode: 9627-613AB

Beschrijving

Land: Colombia   Regio: Belalcazar, Caldas

Hoogte: 1600 mtr Soort: Castillo

Proces: Gewassen

 

Smaak: Smaak van aalbes, hazelnoot en romige chocolade.

Herkomst: Finca San Rafael ligt in het hart van de Colombiaanse koffiegordel in de gemeente van Belalcazar. De gemiddelde hoogte is 1600 meter en het heeft een special microklimaat wat veroorzaakt word door de Cauca vallei en het westerlijke gedeelte van het Andes gebergte. Gustavo Zuluga en zijn familie kochten deze koffieplantage in 2004 om hun huidige agrarische werkzaamheden uit te kunnen breiden zoals ze begonnen waren op hun 1e plantage El Caney.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein